Naciye Pehlivanlı Saran Anadolu Lisesi

Vizyon: Değişen ve gelişen dünyada bilgi toplumunun insanını yetiştiren, öğrencilere hoşgörü, özgüven, katılımcılık, insani ve milli değerleri özümlemelerine fırsat veren bir kurum olmak.

Misyon: Sağlıklı ve güvenli bir ortamda bir üst kuruma öğrenci hazırlamanın yanında, milli ve ahlaki değerleri benimsemiş, Atatürkçü, demokrat, her alanda sorumluluk alabilen, liderlik özelliklerine sahip, kendine güvenen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, bilim ve teknolojiye açık, çalışkan, ruh ve bedence sağlam, topluma yararlı bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 07:30 - 13:20
Isınma: Doğalgaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://npsarananadolu.meb.k12.tr

Adres - Bağlarbaşı, Köroğlu Cd. No4, 71400 Kırıkkale Merkez/Kırıkkale Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Binası

Biyoloji Laboratuvarı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1938